Öppettider

Mån 09.00-15.00
Tis-tors 09.00–17.00/fredag.09.00-15.00
Lör 11.00-14.00

Boka på info,adress ring 031-3834860, 070-5776616

Vad letar du efter?

Hem | Uterum Stenungsund

Njut av Stenungsund från ditt uterum

Stenungsund konkurrerar med rätta om att vara västkustens pärla med sina kala berg och klippor omgivna av lummig grönskande skog. Ingen glömmer en vacker solnedgång en ljummen klar sommarkväll om man haft turen att bevittna det där. Stenungsund uppfattas därför av många som en av de finaste orterna som finns längst kusten.
Dock kan allt det underbara med sol och värme, klippor salt och tång plötsligt förvandlas till ett rytande inferno av storm och regn.

Med ett uterum kommer du undan allt det obehagliga och förlänger våren och sommaren, du kan ”sitta ute” fast med en komfort och välbefinnande som om du satt inne. Du behöver inte oroa dig för väder och vind utan kan tvärtom njuta av vädrets alla skiftningar och nyanser.

Låt Byggkompaniet® från Göteborg uppföra ditt uterum

  1. Tidigare kunder runt omkring Stenugnsund har valt oss för att få sitt rum levererat och monterat av en leverantör med egna montörer som måttanpassar och skräddarsyr uterummet exakt så som de vill ha det.
  2. Vi tar hand om hela projektet! Allt från bygglovsritningar till grundarbeten, rörarbeten, måleri och elinstallationen med mera.
  3. Ni får bästa personliga service och kan med förtroende beställa av oss och bli lika nöjda som era grannar.

Fabrikat och mått på våra uterum

Vi levererar allt ifrån standardmått till måttanpassade uterum med ett flertal fabrikat såsom bland andra:

Hur startar vi?

För att hjälpa er på bästa sätt börjar vi i vårt showroom där vi visar vad vi har att erbjuda. Där kan ni pröva, känna och klämma. Dit tar ni med er all info om mått, kanske en skiss kompletterade med foton och bilder så att vi kan ge er ett förslag. Givetvis bjuder vi på en kopp kaffe!

Vad kan vi göra mer?

Vi levererar och monterar även fasad och skjutpartier för huset samt balkonginglasningar med bästa funktion och högsta finish.