MENY
0 Varor
0 kr
Prata uterum med Oss!

031-776 99 35

0 Varor
0 kr
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Santex logotyp.

Santex uterum och vinterträdgårdar


Med Santex uterum och vinterträdgårdar kan du sitta i trädgården oberoende av hur vädret är utomhus. Utnyttja solens strålar även under de kallare dagarna och förläng sommaren ytterligare några månader. Vi erbjuder ett stort urval av svensktillverkade uterum. Hitta det som passar ditt hus och dina drömmar om ett uterum.

Uterum skapar en länk mellan ute och inne


Den svenska sommaren är inte alltid så pålitlig men med Santex uterum kan du utnyttja den till max utan att bekymra dig om hagel eller regn. Vill du ha ett förlängning av huset och altanen som du kan utnyttja under vinterhalvåret är Santex vinterträdgård det perfekta valet. Genom att isolera och installera golvvärme kan du njuta av vinterträdgården hela året.

Vi är med dig genom hela projektet


Vi på byggkompaniet är med dig från början och hjälper dig med planeringen. Väljer du att montera själv finns vi tillgängliga för telefonsupport. Hur stort uterum vill du ha? Vill du ha ett fristående rum eller en förlängning av huset? Tänk på att alla uterum i anslutning till huset kräver byggnadslov. Väljer du att installera golvvärme ska det göras av en elektriker. Om du gjuter en platta där uterummet ska vara är det bra att göra det på hösten så att den hinner torka ordentligt och då kan du montera uterummet under våren.

Läs mer om Santex olika uterum genom att klicka på länkarna nedan och kontakta oss gärna på telefon 031 - 3834860 eller info@byggkompanietgbg.se.

Santex uterum GöteborgUterum Elegance från Santex.

Santex Elegance


Santex Elegance är ett uterum med en glasbeläggning som drar nytta av solens värme även under den kallare säsongen. Ett bra alternativ för dig som söker hög kvalité och vill förlänga sommarsäsongen!

Uterum Elegance Plus från Santex

Santex Elegance +


Detta uterum har samma fantastiska egenskaper som Elegance, men med isolerglas (2-glas) istället för enkelglas. Detta förlänger uterumssäsongen så mycket som det går utan att du behöver ta steget fullt ut till vinterträdgård.

Uterummet Santex Superior.

Santex Superior


I uterummet Superior kan du njuta året runt. Denna vinterträdgård har inbyggda tätningar och termiskt brutna köldbryggor som garanterar en mycket god isolering.

Uterum Extend från Santex.

Santex Extend


I uterummet Santex Extend kan du sitta och njuta utan att bekymra dig över vädret utanför. Det är en exklusiv serie vinterträdgårdar som erbjuder en unik design med effektfulla detaljer.

Attefallsrum från Santex.

Santex attefallsrum


Santex attefallsrum är det bygglovsfria alternativet som ger mycket för pengarna.

Santex uterum som vi måttanpassar för olika årstider

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.