x

Öppettider

mån-tors:  09.00 - 17.00

fre:  09.00 - 15.00

lör:  11.00 -14.00

sön:  stängt

Vinterträdgård efter dina önskemål

Vinterträdgård – ett varmt uterum

Det är inte så stor skillnad mellan ett uterum och en vinterträdgård. Liksom uterummet är vinterträdgården är ett isolerat, inglasat rum, ofta som en påbyggnad till huset. Skillnaden är att vinterträdgården är den mest isolerade varianten av uterum, där man kan värma upp året runt.

Varför vinterträdgård?

Det kallas vinterträdgård därför att man från början skapade ett uterum där man kunde ha exotiska växter året runt, utan att de frös ihjäl. En vinterträdgård blir i större utsträckning en förlängning av huset där du t ex kan ha en kamin för uppvärmning. Det betyder att du kan koppla av och umgås i din vinterträdgård året runt. Och när vinterstormarna kommer och snön ilar efter knutarna så kan du sitta i ditt isolerade uterum och ha det bra.

Kontakta oss

Höj värdet på ditt hus med måttanpassad vinterträdgård

Med en platsbyggd, måttanpassad vinterträdgård efter dina önskemål kan du njuta av ett naturskönt rum med ett härligt ljus hela året runt.

Bra isolering för bästa komfort

Vi ser till att du får tillräckligt med dörrar och skjutdörrar så att du kan öppna upp och få en behaglig temperatur under sommaren och härlig värme på vintern. Tekniskt når vi detta med cellplastisolering i grunden, brutna köldbryggor och isolerglas som du kan beställa med en invändig beläggning som släpper in ljuset, men behåller värmen. Bra tätning i dörrar och skjutpartier ser till att du slipper drag.

Om du oroar dig för taxeringsvärdet, observera då att en vinterträdgård inte kan räknas som bostadsyta!

Kom till vårt showroom

Om du kommer till oss så kan vi ge dig råd och kan hjälpa dig med design och skisser. Vi hjälper dig med bygglov och all annan formalia. Du är hjärtligt välkommen att besöka oss i vårt showroom för inspiration!

Vårt koncept är enkelt

Besök oss i vårt showroom

Vi träffas i vårt showroom på Norra Ågatan 30 i Mölndal där vi visar våra produkter.

Vi tar fram ett förslag

Ni kan nu välja pris på hela installationen från bygglovsritning till färdigställt uterum.

Leverans & byggstart

Byggstart sker i samråd med er efter fastställt leveransdatum.