x

Öppettider

mån-tors:  09.00 - 17.00

lör:   Enl ök

sön:  stängt

 

Tillbehör uterum

Köp tillbehör till ditt uterum

  • Golv
  • Konvektor element
  • Markiser
  • LED-belysnin
  • Solskydd
  • Lamellgardin

Tillbehör till uterumstak

När det gäller tak är inte konstruktionens detaljer bara en fråga om vad som är tilltalande för ögat. Det handlar också om viktiga funktioner. Med rätt tillbehör till tak i ditt uterum, såsom solskydd, markis eller gardin, kan man till exempel påverka ljusförhållanden och vattenavrinning. Notera även att vi kan erbjuda belysning särskilt avsedd för montering i anslutning till taket.

Uterum med solskydd

Ett tak där alla delar skapar en harmonisk helhet är viktigt om du är estetiskt medveten. Tillbehör till tak, såsom solskydd, kan även hjälpa dig att skapa en trivsam uteplats under en markis som ger skugga och skydd från lätta regn. Välj tillbehör från Santex som gör din vinterträdgård, eller ditt uterum, till en plats med många användningsområden.

Det är detaljerna som gör ditt uterum perfekt

Även om vi inte är medvetna om det så registrerar ögat detaljer som skär sig lite mot helhetsintrycket. Det påverkar vår uppfattning om miljön som vi befinner oss i. Det gäller inte minst tak. När det gäller arbetet på lite högre höjd är säkerhet A och O. Utgå alltid från en bra stege när du förbättrar miljön i ditt uterum med till exempel plisségardiner eller modern LED-belysning. Ett glastak ger sikt rakt upp mot himlen men ibland är det skönt kunna vila i det mjuka ljuset under en markis, solskydd eller gardin.

 

 

Kontakta oss

Bygglovsfritt uterum från Santex

Santex bygglovsfria uterum består av en prefabricerad stomme i standardfärgerna vit eller natur. Taklutningen finns med upp till 12 graders lutning. Takstolarna klarar av snözon 1,5. Taket har UV-skydd på båda sidor, vilket förlänger takets livstid. Skjutdörrarnas spårfiler är specialtätade för maximalt skydd mot oönskat luftdrag och ljud.

Santex attefallsrum ger er en ökad livskvalité. Ni kan närsomhelst, sommar som vinter, välja att slå er ner med en kopp kaffe i ert fantastiska uterum. De specialtätade skjutdörrarna behåller den sköna värmen vintertid. Om sommarhettan är besvärande kan man skapa ett luftdrag genom att öppna upp skjutdörrarna mot naturen.

Vårt koncept är enkelt

Besök oss i vårt showroom

Vi träffas i vårt showroom på Norra Ågatan 30 i Mölndal där vi visar våra produkter.

Vi tar fram ett förslag

Ni kan nu välja pris på hela installationen från bygglovsritning till färdigställt uterum.

Leverans & byggstart

Byggstart sker i samråd med er efter fastställt leveransdatum.