MENY
0 Varor
0 kr
Prata uterum med Oss!

031-776 99 35

0 Varor
0 kr
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Uterum från Bkab


Vi på Byggkompaniet i Göteborg har tagit fram en egen serie av moderna uterum som även fungerar utmärkt för dig som är ute efter en vinterträdgård att njuta av, året runt. Det handlar om en mycket prisvärd och flexibel produktserie och vi kan erbjuda stöd och personlig service hela vägen från bygglovsritning till montering av ditt uterum från Bkab.

Vilka användningsområden har ett uterum?


Ett uterum från Bkab kan bli den nya favoritplatsen hemmet. Glaspartierna ger ett enormt ljusinsläpp och fin utsikt över trädgården. Inred ditt skräddarsydda uterum för social samvaro och de där perenna växterna som är lite för känsliga för att de ska kunna övervintra utomhus i Sverige. Det kan ge ditt odlingsintresse ett rejält lyft samtidigt som får en vacker plats att vara på.

Vilket uterum passar hos dig?


En av fördelarna med denna produktserie är att du själv kan välja en design som är optimal för din fastighet och tomt. Du diskuterar olika lösningar för uterummet med din personliga kontakt hos Byggkompaniet och väljer mellan olika alternativ beroende på vad du vill kunna använda rummet till. Vi kan till exempel erbjuda såväl kanaltak, som glastak och ett bandtäckt plåttak. Med isolerade bjälklag blir det billigare att hålla vinterträdgården uppvärmd hela året men du kan även välja ett uterum i sommarutförande och på så vis spara pengar. Stommen kan göras i antingen limträ eller konstruktionsvirke beroende på dina behov och önskemål.

Med våra egna certifierade byggkompaniet-montörer levererar vi bäst montage-prestanda till bästa pris. Vi samordnar och bistår er genom hela projektet, från bygglovsritning tills ni lugnt kan sitta och njuta i ert nya uterum!

Välkommen att kontakta oss på info@byggkompanietgbg.se eller 031-776 99 35.  

BKAB uterum och vinterträdgårdar har:

    • Stomme i limträ alternativt konstruktionsvirke
 
  • Kanaltak, glastak eller bandtäckt plåttak
 
  • Flexibelt system
 
  • Fasta partier, vik- och skjutpartier
 
  • Isolerade bjälklag
 
  • Droppbleck under partier

 

Hus med skräddarsytt uterum från BKAB.

Hus med skräddarsytt uterum från BKAB.

Hus med skräddarsytt uterum från BKAB.

Hus med skräddarsytt uterum från BKAB.

Hus med skräddarsytt uterum från BKAB.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.