Öppettider

måndag 11.00-16.00
tisdag-fredag: 09.00–17.00/fre15.00
lördag: 11.00-14.00
söndag: Stängt
Boka gärna 031 3834860 0705776616

Vad letar du efter?

Hem | Integritetspolicy

Integritetspolicy

Personuppgiftslagen

ByggKompaniet AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. Dina personuppgifter kommer att behandlas av ByggKompaniet AB för att administrera kundrelationen samt för marknadsföringsändamål.

Som ett led i marknadsföringen utförs ibland analyser med stöd av dina uppgifter. Analyserna går till så att vi med hjälp av särskilda kriterier väljer ut de personer till vilka marknadsföringen riktas. Dessa kriterier är bl.a. senast gjorda inköp, betalningssätt och betalningsbeteende. Du kan genom att skriva till info@byggkompanietgbg.se och begära att personuppgifter rättas, tas bort eller anmäla om du inte vill att uppgifter skall användas för direktmarknadsföring. Som kund till ByggKompaniet AB har du rätt att en gång årligen få information om hur dina personuppgifter används genom att begära detta hos ovanstående adress.

Reklam

Du som får våra reklamerbjudanden har naturligtvis möjlighet att välja bort dessa. Meddela oss skriftligen via info@byggkompanietgbg.se eller per brev.