Öppettider

Mån 09.00-15.00
Tis-tors 09.00–17.00/fredag.09.00-15.00
Lör 11.00-14.00

Boka på info,adress ring 031-3834860, 070-5776616

Vad letar du efter?

Pergolas

KONTAKTA OSS ELLER BESÖK VÅRT SHOWROOM I MÖLNDAL FÖR INSPIRATION OCH RÅDGIVNING 

Hos Byggkompaniet erbjuder vi de allra bästa lösningarna när det kommer till pergolas i Göteborg. Vi tror på att skapa vackra, funktionella och hållbara utomhusutrymmen, oavsett om du vill njuta av sommarsolen eller skydda dig mot regnet. Våra unika Pinela och Pinela Deluxe lamelltak gör det möjligt för dig att skräddarsy din pergola för att passa dina behov. Är du redo att skapa ditt dröm uterum?

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss förvandla din vision till verklighet!

 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Skapa ditt egna paradis i Göteborg med en pergola

Att uppleva utomhuslivet på egen hand är en oöverträffad känsla. Detta kan förstärkas med hjälp av en pergola utrustad med lamelltak. Med lamelltak kan du styra hur mycket sol och ljus du vill ha på din terrass. Taket kan enkelt öppnas och stängas med en fjärrkontroll, vilket innebär att du är skyddad även vid dåligt väder. Vi erbjuder två typer av lamelltak i aluminium; ett med lutande paneler och ett med paneler som kan skjutas åt sidan. De levereras i högkvalitativ aluminium i en tidlös antracitfärg.

Pinela lamelltak – den ultimata pergolan för alla årstider i Göteborg

Om du letar efter flexibilitet och kontroll, kan Pinela lamelltak vara valet för dig. Detta taksystem ger dig möjligheten att bestämma hur du vill njuta av solen och vädret under din pergola. Med en fjärrkontroll kan du enkelt justera positionen på panelerna i taket. Du har därmed fullständig kontroll över ljuset, skuggan och luftflödet under ditt tak. Oavsett om det är sommar eller vinter kan du dra nytta av flexibiliteten att antingen sitta i solen eller dra nytta av skuggan.

Justera pergolan enkelt med bara en knapptryckning

Pinela lamelltak har en hållbar och elegant design som gör detta tak till ett verkligt tillskott till ditt hem. Med paneler som är steglöst justerbara upp till 120 grader kan du till och med låta panelerna rotera med solen. Automatisk drift gör det enkelt att justera pergolan efter dina önskemål med bara en knapptryckning. Dessutom har taket ett unikt rotationssystem som ger styrka, stabilitet och tätning. Panelerna stängs med en synkron rörelse på sidoprofilerna, vilket garanterar optimalt skydd.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Maximalt ljus med vår pergola Pinella Deluxe

För de som söker en ännu mer flexibel lösning, erbjuder vi Pinela Deluxe lamelltak. Med en knapptryckning kan du skapa ett öppet utrymme ovanför din terrass på nolltid, vilket ger pergolan maximalt ljus. I stängt läge skyddar Pinela Deluxe mot olika väderförhållanden och erbjuder dig en skuggig plats under soliga dagar. När panelerna är helt öppna får du optimalt ljus.

Med Pinela Deluxe kan du skapa ett uterum som erbjuder skydd mot alla typer av väder. När du öppnar de rörliga panelerna skapas ett stort utrymme ovanför din terrass. När du stänger panelerna trycker de samtidigt på sidoprofilernas packningar och ger ett optimalt skydd. Även detta system drivs automatiskt, vilket gör det enkelt att styra pergolans tak med bara ett tryck på fjärrkontrollen.

Skapa din drömterrass med våra anpassningsbara pergolas i högkvalitativt aluminium

Både Pinela och Pinela Deluxe levereras i högkvalitativ aluminium, ett material som utmärker sig för sin låga underhållsnivå. Aluminiumets kvaliteter inkluderar styrka, hållbarhet och långvarig skönhet, där färgen bibehåller sin lyster i decennier utan behov av ommålning.

I vår strävan att tillgodose dina specifika behov erbjuder vi våra lamelltak med en rad olika extra alternativ och tillbehör. Genom denna anpassningsmöjlighet kan vi tillsammans skapa just den terrass du drömt om, en plats som speglar din personliga stil och livsstil.

Förvandla din uteplats till ett paradis med en pergola från Byggkompaniet

En pergola från oss omvandlar din terrass till ett privat paradis oavsett årstid. Kanske önskar du skapa ett uterum för avkoppling, där du kan läsa en god bok i tysthet, eller ett rum för socialt umgänge där vänner och familj samlas för grillkvällar och mysiga fikastunder. Kanske är ditt syfte med uterummet helt enkelt att ha en plats där du kan koppla av och njuta av utomhusmiljön, oavsett väder. Oavsett vad du har i åtanke, har vi på Byggkompaniet GBG lösningen för dig.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert