Öppettider

Mån Semester 28-31 Besök kan bokas på Hemsidan
Tis-tors
Lör

Boka på info,adress ring 031-3834860, 070-5776616

Vad letar du efter?

Showroom & utställning av uterum

I vårt inspirerande showroom i hjärtat av Mölndal, strax utanför Göteborg, kan du i lugn och ro strosa bland vackra uterum. Här kan du och familjen hämta inspiration och bra information som kan hjälpa er på vägen till drömträdgården. Utöver våra kompletta uterum och växthus hittar du även här både effektiva tillbehör och inspiration för att inreda ditt uterum eller altan på ett smakfullt och gemytligt sätt.

Hitta till vårt showroom

Byggkompaniet AB
Norra Ågatan 30
431 35 Mölndal

Öppettider

Måndag 13.00 – 16.00
Tisdag-Fredag: 09.00 – 17.00/15.00
Lördag & Söndag: Stängt
Övrig tid mot tidsbokning

uterum
Välkommen till vårt showroom i Mölndal.

Vill du hellre boka tid?

Vi välkomnar er varmt att boka ett möte med oss där vi tillsammans kan utforska och identifiera den optimala lösningen för ert hem. Vi står redo att hjälpa er med att sudda ut gränsen mellan ute och inne, skapa en harmonisk och levande atmosfär som förlänger era hem och utomhusliv till ett njutbart och komfortabelt uterum eller altan.

Upplev skönheten i det öppna livet, utan att lämna bekvämligheten av ditt eget hem. Ta steget mot drömträdgården idag med Byggkompaniet GBG.

Välj datum & tid för din bokning

  Novoroom

  Fullt anpassningar uterumslösning för dig som uppskattar kvalitet. Njut av Novorooms ljudlösa skjutdörrar, härdade säkerhetsglas och varför inte välja till ett glastak så du kan njuta av stjärnorna.

  Läs mer om Novoroom
  Byggkompaniet levererar uterum från Novoroom.
  Byggkompaniet bygger uterum & vinterträdgårdar från Expodul.

  Expodul

  Expodul har tagit fram ett enklare sätt för uterum, inglasningar och tak med idén att du lätt ska kunna skapa ett uterum som följer dina förutsättningar och unika mått.

  Läs mer om Expodul

  Solarlux

  Solarlux uterum och vinterträdgårdar har en modern design som håller en hög kvalitet till ett bra pris. Funderar du på att bygga en altan med tak eller en inglasad vinterträdgård är Solarlux ett varumärke som alltid hållen hög standard.

  Läs mer om Solarlux
  Byggkompaniet bygger uterum & vinterträdgårdar från Solarlux.
  Byggkompaniet bygger orangerier i Four Seasons.

  Four Seasons

  Europas och Nordamerikas ledande leverantör av uterum i Sverige sedan 1985. De erbjuder ett modulsystem med olika standardmått samt placering och storlek på dörrar och fönster efter dina egna önskemål.

  Läs mer om Four Seasons

  BKAB

  Vår egen serie av moderna uterum är perfekt för dig som är ute efter en vinterträdgård att njuta av året runt. Dessa prisvärda och flexibla uterum innebär personlig service genom hela processen, från bygglovsritning till montering av ditt uterum från Bkab.

  Läs mer om BKAB
  Byggkompaniet bygger uterum & vinterträdgårdar från BKAB