Öppettider

måndag 11.00-16.00
tisdag-fredag: 09.00–17.00/fre15.00
lördag: 11.00-14.00
söndag: Stängt
Boka gärna 031 3834860 0705776616

Vad letar du efter?

Boka ditt besök i vårt showroom i Mölndal

I vårt nybyggda och inspirerande showroom i hjärtat av Mölndal kan du i lugn och ro strosa bland vackra uterum. Här kan du och familjen hämta inspiration och bra information som kan hjälpa er på vägen till drömträdgården. Utöver våra kompletta uterum och växthus hittar du även här både effektiva tillbehör och inspiration för att inreda ditt uterum eller altan på ett smakfullt och gemytligt sätt.

Välj datum & tid nedan

  Hitta till vårt showroom

  Byggkompaniet AB
  Norra Ågatan 30
  431 35 Mölndal

  Öppettider

  Måndag 13.00 – 16.00
  Tisdag-Fredag: 09.00 – 17.00/15.00
  Lördag & Söndag: Stängt
  Övrig tid mot tidsbokning

  uterum

  Låt oss hitta den bästa lösningen för er

  Besök oss gärna i vårt showroom i Mölndal för att inspireras eller boka ett möte för att diskutera fram den bästa lösningen för er. Redo att sudda ut gränsen mellan ute och inne?

  Kontakta oss

  Novoroom

  Fullt anpassningar uterumslösning för dig som uppskattar kvalitet. Njut av Novorooms ljudlösa skjutdörrar, härdade säkerhetsglas och varför inte välja till ett glastak så du kan njuta av stjärnorna.

  Läs mer om Novoroom
  Byggkompaniet levererar uterum från Novoroom.
  Byggkompaniet bygger uterum & vinterträdgårdar från Expodul.

  Expodul

  Expodul har tagit fram ett enklare sätt för uterum, inglasningar och tak med idén att du lätt ska kunna skapa ett uterum som följer dina förutsättningar och unika mått.

  Läs mer om Expodul

  Solarlux

  Solarlux uterum och vinterträdgårdar har en modern design som håller en hög kvalitet till ett bra pris. Funderar du på att bygga en altan med tak eller en inglasad vinterträdgård är Solarlux ett varumärke som alltid hållen hög standard.

  Läs mer om Solarlux
  Byggkompaniet bygger uterum & vinterträdgårdar från Solarlux.
  Byggkompaniet bygger orangerier i Four Seasons.

  Four Seasons

  Europas och Nordamerikas ledande leverantör av uterum i Sverige sedan 1985. De erbjuder ett modulsystem med olika standardmått samt placering och storlek på dörrar och fönster efter dina egna önskemål.

  Läs mer om Four Seasons

  BKAB

  Vår egen serie av moderna uterum är perfekt för dig som är ute efter en vinterträdgård att njuta av året runt. Dessa prisvärda och flexibla uterum innebär personlig service genom hela processen, från bygglovsritning till montering av ditt uterum från Bkab.

  Läs mer om BKAB
  Byggkompaniet bygger uterum & vinterträdgårdar från BKAB