MENY
0 Varor
0 kr
Prata uterum med Oss!

031-776 99 35

0 Varor
0 kr
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Solarlux logotyp.

Solarlux uterum och vinterträdgårdar


Funderar du på att bygga en altan med tak eller en inglasad vinterträdgård? Vi kan erbjuda Solarlux uterum och vinterträdgårdar som har en modern design och som håller en hög kvalitet till ett bra pris.

Flexibla Solarlux uterum

Ytlagret hos Solarlux produkter är tillverkat i tåligt aluminium som står bra emot både snö och sol.

Oavsett om du önskar en klassisk tillbyggnad eller något mer trendigt hittar du med stor sannolikhet vad du söker hos Solarux produkter.

Intresserad av Solarlux priser?

Kontakta oss på Byggkompaniet så hjälper vi dig genom hela byggprocessen!
Du når oss på 031-776 99 35 eller info@byggkompanietgbg.se

 

 

Solarlux SDL Atrium

SDL Atrium är ett oisolerat uterum med mycket elegant inglasad design som släpper in maximalt med ljus.

Solarlux SDL Akzent Avantgarde

SDL Akzent Avantgarde är en värmeisolerad vinterträdgård med trä på insidan och aluminium på utsidan. Det innebär att du får ett hemtrevligt uterum med ett bra skydd mot hårda vindar, regn och rusk.

Solarlux SDL Akzent Nobiles

Med smala sparrprofiler tycks detta uterum nästan sväva. En elegant vinterträdgård som är värmeisolerad och tillverkad i aluminium.

Solarlux Akzent plus

Vill du ha en oisolerad vinterträdgård med optimal värmeisolering så är Solarlux SDL Akzent plus ett bra alternativ. Vinterträdgården är gjord i aluminium och har ett stort ljusinsläpp.

SDL Akzent Vision

Solarlux vinterträdgård SDL erbjuder en exklusiv design i aluminium. Vinterträdgården är värmeisolerad och konstruktionen bidrar till största möjliga utsikt och ljusinsläpp.

 

Så här kan din vinterträdgård se ut:

För Solarlux vinterträdgårdar erbjuds fyra olika taksystem. Nedan ser du en översikt över de olika takformerna som finns att välja mellan. Klicka på bilderna för att få en förstorad version. Naturligtvis planerar och förverkligar vi individuella lösningar och hjälper dig gärna med råd och tips.

Skiss på uterum från Solarlux.

Skiss på uterum från Solarlux.

Skiss på uterum från Solarlux.

Skiss på uterum från Solarlux.

Skiss på uterum från Solarlux.

Skiss på uterum från Solarlux.

Skiss på uterum från Solarlux.

Skiss på uterum från Solarlux.

Skiss på uterum från Solarlux.

Skiss på uterum från Solarlux.

Skiss på uterum från Solarlux.

Skiss på uterum från Solarlux.

Trä- och aluminiumfärger för Solarlux trä- och aluminiumsystem

Välj bland flera olika FSC/PEFC-träslag för ditt uterum från Solarlux. Det väderbeständiga ytlagret av aluminium finns i RAL-standardfärgerna och många olika specialfärger.

 

Kulörer för uterum med trä-/aluminiumsystem.

 

Solarlux uterum & vinterträdgård


Funderar du på att bygga en altan med tak eller en inglasad vinterträdgård? Vi kan erbjuda Solarlux uterum och vinterträdgårdar som har en modern design och som håller en hög kvalitet till ett bra pris. Oavsett om du önskar en klassisk tillbyggnad eller något mer trendigt hittar du med stor sannolikhet vad du söker hos Solarux produkter.

 

Skapa en oas med ett uterum från Solarlux

Genom att bygga en inglasad altan eller ett uterum i anslutning till huset får du både mer förvaringsutrymme samtidigt som du kan förlänga känslan av att sitta utomhus. Hos oss finner du ett stort sortiment av Solarlux uterum och vinterträdgårdar som passar för de flesta behov. Med ett Solarlux uterum kan du och familjen avnjuta både tidig vår och sen höst i ett skyddat läge.

 

Skräddarsydda system

Uterummen från Solarlux säljs i flera olika varianter och oavsett modell har du möjlighet att göra tillval. Du väljer mellan några olika taksystem och skräddarsyr din produkt ytterligare genom att också bestämma träslag samt färgsättning.

Måttbeställda uterum efter dina behov

Solarlux vinterträdgårdar och uterum går att få måttbeställda i alla olika utföranden. Vi erbjuder oisolerade uterum för varmare årstider samt isolerade som också är lämpliga under årets kyligare månader. Vi finns här under hela byggprocessen och hjälper gärna till med planering och råd.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.