Öppettider

Mån 09.00-15.00
Tis-tors 09.00–17.00/fredag.09.00-15.00
Lör 11.00-14.00

Boka på info,adress ring 031-3834860, 070-5776616

Vad letar du efter?

Hem | Uterum Mölnlycke

Uterum i Mölnlycke

Mölnlycke, cirka en mil ifrån Göteborgs centrum, är en mycket behaglig ort att leva och bo i. Trots sin närhet till Göteborg, och det faktum att orten växer så att det knakar, är ändå naturen ständigt närvarande. Mölnlycke har många grönområden som exempelvis Rådasjöns naturreservat och Finnsjöns friluftsområde men det finns så mycket mer att upptäcka. Som ett naturförhöjande inslag och som en stor ådra rinner Mölndalsån igenom centrum på sin väg från Landvettersjön (även kallad Gröen) till Rådasjön.

Alla förutsättningar finns alltså att njuta av naturen i och runt Mölnlycke. Här kan man koppla av, vandra eller springa i skogen, paddla kanot och bada i sjöarna eller varför inte bara njuta i din trädgård en ljummen klar vår eller sommarkväll.

» Här hittar du vår utställning där ni kan se våra olika uterum

Uterum förlänger sommaren

Men härliga kvällar på vår och sommar förbyts snabbt till höst, regn och storm samt kyla Med ett uterum tar du bort obehaget av ett väderomslag, du eliminerar alla de inslag som stör din idyll och kan istället för att bli överraskad, känna ett stort välbehag. Kort sagt: uterum ger mer livskvalitet. I skydd från det blåsiga, kalla och våta så förlänger du våren och sommaren i ett uterum. Du kan alltid bjuda in till fest och istället njuta av vädrets alla skiftningar och den fina naturens nyanser.

Hur kan vi hjälpa till med ditt uterum?

Vi på Byggkompaniet hjälper dig med alla de svar du behöver för att fatta ett välgrundat beslut att kunna uppföra ditt uterum.

  1. Du får ditt uterum levererat och monterat av en serviceinriktad uterumsbyggare med våra egna montörer.
  2. Vi måttanpassar och skräddarsyr uterummet exakt så som du vill ha det.
  3. Och det bästa av allt: vi sköter om allt ifrån bygglovsritningar, vi gör grundarbetet, vi ordnar med rör och elinstallationen samt hjälper dig med måleri.

Måttanpassning eller standard

Vi levererar allt ifrån standard till måttanpassade uterum från:

Hur sätter vi igång byggnationen?

Den viktiga starten sker med fördel i vårt showroom där vi visar vad vi har att erbjuda och vad vi kan. Där kan du se i stort hur det kommer att se ut, du kan känna, pröva att öppna och stänga, få intryck och influenser. Om ni tar med er all info om mått, några foton och skissar upp hur ni tänkt er så diskuterar vi oss fram till en lösning och vi kan ge er ett förslag.

Vad kan vi göra mer?

  • Vi levererar och monterar även fasadpartier i glas och skjutdörrspartier med bästa funktion och högsta finish.
  • Vi bygger vinterträdgårdar
  • Vi fixar altan- och trappräcken i glas
  • Vi är även duktiga på vikpartier