x

Öppettider

mån-tors:  09.00 - 17.00

fre:  09.00 - 15.00

lör:  11.00 -14.00

sön:  stängt

Uterum från Bkab

Vi på Byggkompaniet i Göteborg har tagit fram en egen serie av moderna uterum som även fungerar utmärkt för dig som är ute efter en vinterträdgård att njuta av, året runt. Det handlar om en mycket prisvärd och flexibel produktserie och vi kan erbjuda stöd och personlig service hela vägen från bygglovsritning till montering av ditt uterum från Bkab.

BKAB uterum och vinterträdgårdar har:

  • stomme i limträ alternativt konstruktionsvirke
  • kanaltak, glastak eller bandtäckt plåttak
  • flexibelt system
  • fasta partier, vik- och skjutpartier
  • isolerade bjälklag
  • droppbleck under partier
Kontakta oss

Vilket uterum passar hos dig?

En av fördelarna med denna produktserie är att du själv kan välja en design som är optimal för din fastighet och tomt. Du diskuterar olika lösningar för uterummet med din personliga kontakt hos Byggkompaniet och väljer mellan olika alternativ beroende på vad du vill kunna använda rummet till. Vi kan till exempel erbjuda såväl kanaltak, som glastak och ett bandtäckt plåttak. Med isolerade bjälklag blir det billigare att hålla vinterträdgården uppvärmd hela året men du kan även välja ett uterum i sommarutförande och på så vis spara pengar. Stommen kan göras i antingen limträ eller konstruktionsvirke beroende på dina behov och önskemål.

Med våra egna certifierade byggkompaniet-montörer levererar vi bäst montage-prestanda till bästa pris. Vi samordnar och bistår er genom hela projektet, från bygglovsritning tills ni lugnt kan sitta och njuta i ert nya uterum!

Vårt koncept är enkelt

Besök oss i vårt showroom

Vi träffas i vårt showroom på Norra Ågatan 30 i Mölndal där vi visar våra produkter.

Vi tar fram ett förslag

Ni kan nu välja pris på hela installationen från bygglovsritning till färdigställt uterum.

Leverans & byggstart

Byggstart sker i samråd med er efter fastställt leveransdatum.