MENY
0 Varor
0 kr
Prata uterum med Oss!

031-776 99 35

0 Varor
0 kr
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Vinterträdgård

 

Vinterträdgårdar gör livet värt att leva, året runt!

Sverige kan vara världens bästa land att leva och bo i. Vi har en lummig skön natur öppen för alla att vandra och idrotta i. Vi har en underbart vacker kustremsa flera hundra mil lång och vackra fjäll att gå på tur i, vi kan jaga, vi kan fiska. Alla som turistar här vittnar om hur fint vi har det, men så har vi det där med vädret. Regn kan förstöra de bästa av ambitioner om ett härligt uteliv, blåsten gör inte saken bättre och så har vi snön, isen och kylan. Hårddrar man det har vi bara några få månader om året där vi kan njuta ute utan att känna obehag av väder och vind. Men misströsta inte, vi har lösningen.

 

Vinterträdgård från Byggkompaniet

Vinterträdgård från Byggkompaniet

Vinterträdgård efter dina önskemål

 

Med en platsbyggd måttanpassad vinterträdgård helt efter dina önskemål kan du njuta av ett naturskönt rum med ett härligt ljus hela året runt. Här kan du sitta och läsa, koppla av och njuta i så väl vårsolens glans som den färgstarka höstens få ljusa timmar. Men det slutar inte med det, även sommarkvällar kan vara kyliga för att inte tala om vintern som kan vara riktigt isande kall. Allt det kan du glömma om du ger oss förtroendet att bygga en vinterträdgård åt dig. Om du är på festhumör kan du tänka dig själv vilka trevliga fester du kan ha i månens sken utan att vara rädd för regn och rusk. Dina och din familjs högtider kommer att förgyllas ytterligare i denna inbjudande miljö!

De måttanpassade vinterträdgårdar vi bygger höjer värdet på ditt hus – för att inte tala om ditt liv.

Vi ser till att du får tillräckligt med dörrar och skjutdörrar så att du kan öppna upp och få en behaglig temperatur under sommaren. På vintern ser våra högklassiga konstruktioner till att behålla värmen utan att det kostar dig pengar i onödan.

Tekniskt når vi detta med cellplastisolering i grunden, brutna köldbryggor och isolerglas som du kan beställa med en invändig beläggning som släpper in ljuset, men behåller värmen. Bra tätning i dörrar och skjutpartier ser till att du slipper drag.

Om du oroar dig för taxeringsvärdet, observera då att en vinterträdgård inte kan räknas som bostadsyta!

Hur ska det då se ut, ja det bestämmer du, med vår hjälp. Om du kommer till oss så kan vi ge dig råd och kan hjälpa dig med design och skisser. Självklart hjälper vi dig även med bygglov och all annan formalia. Du är hjärtligt välkommen att besöka oss i vårt showroom, där sätter vi oss ner över en kopp och skissar fram ditt nya liv!

Vinterträdgård i Landvetter

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.