Öppettider

Mån Semester 28-31 Besök kan bokas på Hemsidan
Tis-tors
Lör

Boka på info,adress ring 031-3834860, 070-5776616

Vad letar du efter?

Four seasons Victorian

Vinterträdgården Victorian har brutna hörn i fasad och tak. Precis som uterummet Gregorian har även denna modell integrerad ränna och utsmyckningsdetaljer i form av spiror, nockborder, etsat glas och spröjsar som kan beställas.

Kontakta oss

Mer information

Det finns en modell med integrerad isolerad bröstning i samma färg som profilerna i övrigt, en modell med sparkpaneler i härdat glas och en modell för placering på platsbyggd bröstning. Över bröstningen består väggarna av öppningsfönster eller fasta fält. Man kan välja att ha mindre överljusfält över dörrar och fönster.

Modellerna har integrerad ränna och utsmyckningsdetaljer som spiror, nockborder, etsat glas och spröjsar som kan beställas.

Standard takvinkel är för Victorian är 30, 26 eller 16 grader.

Aluminiumprofilerna har bruten köldbrygga och levereras brännlackerade i vitt eller mörkbrunt (brons). Lackgarantin mot avflagning är 10 år för alla modeller. Projekt som byggts i Norden sedan 1982  visar inga ålderstecken.

Säkerhetsglas

Bygglagstiftningen kräver säkerhetsglas i bland annat tak och dörrar. Alla Four Seasons glasprodukter byggs med 2-skikts härdat glas och vid behov kan glas med laminerat innerglas levereras till tak. Härdat glas är 4 gånger starkare än vanligt fönsterglas och håller att gå på vid rengöring eller underhåll.

Garanti

Four Seasons Solar Products LLC ger 20 års skriftlig garanti på sina glas. Garantin gäller dig som köpare men också för den du eventuellt säljer huset till i framtiden.

Easy Kleen

Easy Kleen är en permanent finish på ytterglaset vilket gör att tvätten av glasbyggnaden går lättare och glaset håller sig renare mycket längre. Läs mer om Easy Kleen i vår glasguide.
Teknisk information