Öppettider

Mån 09.00-15.00
Tis-tors 09.00–17.00/fredag.09.00-15.00
Lör 11.00-14.00

Boka på info,adress ring 031-3834860, 070-5776616

Vad letar du efter?

Four seasons System 4

Med sin välvda fasad och sina slanka aluminiumprofiler passar systemets moderna design lika bra till utbyggnad av vardagsrummet som till överbyggnad av poolen.

Uterum i aluminium

Alla profiler levereras i brännlackerad aluminium i färgerna vitt, mörkbrunt (brons) eller beige (sandton) och har bruten köldbrygga. Profilerna har integrerad dubbel dränering och spår för olika slags gardiner. Till systemet levereras topphängda eller i sidled skjutbara öppningsfönster, takluckor och olika typer av dörrar.

Kontakta oss

Mer information

Four Seasons har en modell som passar för placering på plastbyggd bröstning (BE), en modell med glas till golv (GG) samt en extra hög modell (XH). Standard sektionsbredd i front är 575 mm, 778 mm eller 930 mm. Takvinkeln på välvda modeller är 14 eller 4,7 grader.

Alla standardmodeller kan ändras enligt önskemål. Det går också att använda profilsystemet kreativt och skapa sin egen design. Vi kan också leverera Hipcorner-modeller, som låter välvningen fortsätta runt hörn.

Säkerhetsglas

Bygglagstiftningen kräver säkerhetsglas i bland annat tak och dörrar. Alla Four Seasons glasprodukter byggs med 2-skikts härdat glas och vid behov kan glas med laminerat innerglas levereras till tak. Härdat glas är 4 gånger starkare än vanligt fönsterglas och håller att gå på vid rengöring eller underhåll.

Garanti

Four Seasons Solar Products LLC ger 20 års skriftlig garanti på sina glas. Garantin gäller dig som köpare men också för den du eventuellt säljer huset till i framtiden.

Easy Kleen

Easy Kleen är en permanent finish på ytterglaset vilket gör att tvätten av glasbyggnaden går lättare och glaset håller sig renare mycket längre. Läs mer om Easy Kleen i vår glasguide.