Öppettider

Mån 09.00-15.00
Tis-tors 09.00–17.00/fredag.09.00-15.00
Lör 11.00-14.00

Boka på info,adress ring 031-3834860, 070-5776616

Vad letar du efter?

Hem | Våra produkter | Skjutdörrar och fasta partier | Byggkompaniet glaspartier

Skjutbara och fasta partier för alla säsonger

Alla känner nog att det är mycket lättare att gå upp och att man piggnar till när ljuset strömmar in genom fönsterrutan. Ljus gör inte bara rummet ljusare utan det skapar även mer liv i rummet. Gör om ett tråkigt utrymme till ett mysigt uterum med hjälp av Byggkompaniet glaspartier som släpper in ljuset.

Härligt ljus med uterum

I Sverige har vi som bekant en väldigt kort sommar till skillnad mot resten av världen där det ofta är ljusare och varmare längre. Ta tillvara på ljuset med hjälp av att bygga ett härligt uterum som du kan använda året om. Detta gör du enkelt genom att montera ihop Byggkompaniet glaspartier som tillsammans bildar ett uterum som du kan njuta av oavsett väderlek.

Kontakta oss

Enkelt att montera

Det kan låta som ett stort projekt att montera upp ett helt uterum på egen hand speciellt med så pass sköra produkter som glaspartier. Trots det så behöver du inte vara en mästare på att snickra och mäta. Till exempel får du stor valmöjlighet när det kommer till utformningen av uterummet. Välja bland både Bkab skjutdörrar och fasta partier som hjälper till att skapa en personlig design. Det färdiga resultatet är ett robust och elegant uterum som troligtvis kommer bli din nya favoritplats att spendera de lediga stunderna på.