Öppettider

Mån Semester 28-31 Besök kan bokas på Hemsidan
Tis-tors
Lör

Boka på info,adress ring 031-3834860, 070-5776616

Vad letar du efter?

Hem | Våra produkter | Glas & vikväggar | Solarlux vikvägg

Bind samman hem och trädgård med en glasvikvägg

Solarlux vikvägg är en flexibel lösning för dig som vill ha en elegant övergång mellan ute och inne. Det är ett enkelt sätt att förändra och förstora boendeytan i ditt hem utan att bygga om. Med Solarlux slanka och estetiskt tilltalande vikväggar kan du njuta av naturens skiftningar året om.

Med Solarlux glasvikvägg skapar du enkelt en känsla av rymd i ditt hem. Produkten ger dig möjlighet att kunna blicka ut över din trädgård, hav eller skog bakom en välisolerad glasvägg. Det stilrena vikväggarna i utföranden i aluminium eller trä är enkla att öppna och stänga. Tack vare ett lättmanövrerat handgrepp glider Solarlux vikvägg åt sidan åt det håll som du önskar.

Lättintegrerade och flexibla vikväggar

Solarlux utbud ger dig möjligheter att integrera vikväggen i en färgsättning och storlek som passar perfekt in i ditt hem. Produkterna är mycket flexibla, en vikvägg som mäter 5 meter kan snabbt vikas ihop till ett paket som inte är mer än 50 cm brett. Skenor och drivmekanism är tillverkade i rostfritt stål och ger en mycket låg friktion.

Märket tillverkar sina produkter i Tyskland med mycket höga krav på säkerhet, vikväggarna är noggrant testade och certifierade. Egenskaper som stormsäkerhet och ett högt inbrottsskydd bidrar till väggarnas popularitet. Solarlux vikvägg glas låter dig njuta av naturens skiftningar året om.

Kontakta oss