MENY
0 Varor
0 kr
Prata uterum med Oss!

031-776 99 35

0 Varor
0 kr
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Tillbehör till uterumstak


När det gäller tak är inte konstruktionens detaljer bara en fråga om vad som är tilltalande för ögat. Det handlar också om viktiga funktioner. Med rätt tillbehör till tak kan man till exempel påverka ljusförhållanden och vattenavrinning. Notera även att vi kan erbjuda belysning särskilt avsedd för montering i anslutning till taket.

Låt ditt uterum vara en skyddad plats


Ett tak där alla delar skapar en harmonisk helhet är viktigt om du är estetiskt medveten. Tillbehör till tak kan även hjälpa dig att skapa en trivsam uteplats under en markis som ger skugga och skydd från lätta regn. Välj tillbehör från Santex som gör din vinterträdgård, eller ditt uterum till en plats med många användningsområden.

Det är detaljerna som gör ditt uterum perfekt


Även om vi inte är medvetna om det så registrerar ögat detaljer som skär sig lite mot helhetsintrycket. Det påverkar vår uppfattning om miljön som vi befinner oss i. Det gäller inte minst tak. När det gäller arbetet på lite högre höjd är säkerhet A och O. Utgå alltid från en bra stege när du förbättrar miljön i ditt uterum med till exempel plisségardiner eller modern LED-belysning. Ett glastak ger sikt rakt upp mot himlen men ibland är det skönt kunna vila i det mjuka ljuset under en markis eller gardin.

Hängränna och stuprör till uterum.

Hängränna och stuprör

Hög kvalitet i UV-beständig plast. Finns i vitt och brunt. Även i plåt i färgerna mörkgrå, mörkröd, mörkbrun, klarvit, svart, auluzink, brunröd, silvermetallic och kopparmetallic.

 

Markis till uterum.

Markiser

Markiser ger dig full kontroll över skugga och sol, utsikt och avskildhet. Dessutom kan du anpassa ljus och värme under varma dagar och kyliga kvällar. Finns i flera olika vävar och färger.

LED-belysning till uterum.

LED-belysning

Ljusdekorera med LED-lampor inbyggda i trälist under takbalken. I vilket antal väljer du själv.

Stagprofil till uterum.

Stagprofil

Stagprofiler rekommenderas till tak som är djupare än 2500 mm.

Vita plisségardiner till uterum.

Plisségardiner

Plisségardiner dämpar både ljuset och ljudet i ditt uterum. Genom att de reflekterar ljusetsänks temperaturen i uterummet under varma dagar. Samtidigt isolerar gardinen mot kylan under bistra vinterdagar.

Finns totalt 5 vävar/färger. Vissa av dessa har pärlemorbaksida som effektivt reflekterar sol-ljuset. Däröver finns 2 vävar med mörk-läggande baksidor. Skena i vitt eller aluminium.

Linspel för att öppna och stänga skjuttak på uterum.

Linspel

Hjälpmedel för att öppna och stänga skjuttak.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.