MENY
0 Varor
0 kr
Prata uterum med Oss!

031-776 99 35

0 Varor
0 kr
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Solskyddsgardiner för uterum

Solskydd och gardiner i uterum.

Även om de flesta av oss älskar solens värme och strålar kan det vara skönt att skydda sig när värmen blir allt för hög. Med solskydd och insynsskydd till ditt uterum styr du själv över hur mycket sol du vill ha, dessutom skyddar du dig mot nyfikna blickar.

  • måttbeställ för perfekt passform
  • skydda mot solljus och nyfikna blickar
  • har isolerande effekt under kalla årstider
  • många olika färger att välja bland
  • tre års garanti

Santex erbjuder flera olika alternativ för solskyddsgardiner och insynsskydd. Välj mellan lamellgardiner, plisségardiner och markiser. Produkterna är tillverkade av 100 % polyester, med hög kvalitet, och finns i flera olika färger. Det finns därför stor möjlighet att välja ett solskydd till uterum som är helt i din smak. Installera även solskydd tak uterum. På så sätt kan du själv välja hur mycket solljus du vill ska komma in.

Kvalitativa insynsskydd / solskydd för uterum


Hur härligt det än är med solsken, kan det ibland göra att det blir omöjligt att vistas på din uteplats eller i ditt uterum på grund av hettan. Då är solskydd och insynsskydd uterum en perfekt lösning. Det gör att du kan vara i ditt uterum precis när du vill.

Det finns även fler fördelar med solskydd och insynsskydd uterum. Om du bor där det rör sig mycket folk kan det vara skönt att slippa nyfikna blickar. Med ett insynsskydd undviker du effektivt sådana. Solskydden har även en funktion under kalla årstider eftersom de har en isolerande effekt, och gör att du kan njuta av ditt uterum längre. Vi har olika lösningar för insynsskydd som gardiner och solskyddsgardiner för uterum.

För mer information och offertförfrågan för våra sol- och insynsskydd kontaktar du oss på Byggkompaniet. Ring oss på 031 – 776 99 35 eller maila info@byggkompanietgbg.se.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.