MENY
0 Varor
0 kr
Prata uterum med Oss!

031-776 99 35

0 Varor
0 kr
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Solarlux logotyp.

Vinterträdgård från Solarlux - SDL Akzent Vision


SDL Akzent Vision från Solarlux är ett modernt uterum med härligt ljusinsläpp och en design som är både funktionell och elegant. Är du ute efter en vinterträdgård med storslagen utsikt och en miljö att trivas i året runt är detta den perfekta produkten.

  • Passande tillbyggnad till alla typer av hus
  • Kan fås måttbeställd med personliga tillval
  • Modell med hög formfaktor i gediget utförande
  • Byggkompaniet ger dig stöd under hela processen
  • Förvånansvärt enkel montering

SDL Akzent Vision har genomgående smala profillinjer och är utformat för att ge bästa möjliga utsikt och ljusflöde. I serien Solarlux vinterträdgård finns även ett par andra utföranden men detta är modellen för dig som verkligen vill upplösa gränsen mellan inne och ute och samtidigt skapa en miljö där du kan låta känsliga växter övervintra.

Uterum med maximalt ljusinsläpp och enkel elegans


Solarlux uterum har ett värmeisolerat taksystem som ger dig en tempererad trädgård inomhus, även mitt i vintern. Taklutningen kan vara allt från 5° till 45° och ventilationen kan, om så önskas, skötas med takfönster eller takfläktar av hög kvalitet och med automatisk styrning.

SDL Akzent Vision är ett tryggt val som samtidigt kan höja värdet på en fastighet genom sitt exklusiva utseende och för att det är en investering som man verkligen har glädje av. En vinterträdgård kan innebära ett stort lyft för odlingsintresset samtidigt som det är en plats med mycket ljus där man kan ladda batterierna under årets mörka månader.

Intresserad av att bygga detta uterum? Kontakta oss på Byggkompaniet för mer information och offertförfrågan. Vi hjälper dig genom hela byggprocessen! Ring oss på 031 – 776 99 35 eller maila info@byggkompanietgbg.se.

Uterum SDL Akzent Vision från Solarlux.

Solarlux uterum SDL Akzent Vision.

Solarlux uterum SDL Akzent Vision.

Solarlux uterum SDL Akzent Vision.

Solarlux uterum SDL Akzent Vision.

Solarlux uterum SDL Akzent Vision.

Solarlux uterum SDL Akzent Vision.

Tekniska detaljer för SDL Akzent Vision

Klicka på bilderna nedan för att förstora detaljerna.

Takprofil för SDL Akzent Vision.

 

Takprofil

Takstolar för Hörnstöd för Solarlux SDL Akzent Vision.

 Takstolar

Stuprör för Hörnstöd för Solarlux SDL Akzent Vision.

Stuprör

Hörnstöd för Solarlux SDL Akzent Vision.

Hörnstöd

Offertförfrågan för Solarlux uterum SDL Akzent Vision


Intresserad av att bygga uterummet SDL Akzent Vision från Solarlux? Kontakta oss på Byggkompaniet för mer information och offertförfrågan. Vi hjälper dig genom hela byggprocessen! Kontakta oss på 031 – 776 99 35 eller info@byggkompanietgbg.se.

Alla våra uterum och vinterträdgårdar från Solarlux hittar du här.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.