MENY
0 Varor
0 kr
Prata uterum med Oss!

031-776 99 35

0 Varor
0 kr
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Solarlux logotyp.

Vinterträdgård från Solarlux
- SDL Akzent Plus


SDL Akzent Plus är ett modernt utformat uterum med stort ljusinsläpp. Uterummets design är både funktionell och elegant. Söker du en vinterträdgård med vacker utsikt, och en miljö att njuta av och trivas i året runt, är detta rätt produkt för dig!

  • Enkel montering
  • Kan fås individuellt måttanpassad
  • Passar alla typer av hus
  • Går att använda året runt
  • Gediget utförande med modern design

SDL Akzent Plus Solarlux vinterträdgård är utformat för att ge bästa möjliga ljusinsläpp och en storslagen utsikt. I serien av Solarlux vinterträdgårdar finns även några andra modeller, men detta är uterummet för dig som vill sudda ut gränsen mellan ute och inne, året runt. Uterummet passar även utmärkt för dig som har frostkänsliga växter som du vill övervintra.

Elegant men enkelt uterum


Solarlux uterum har ett isolerat taksystem ger dig en trädgård med perfekt temperatur inomhus - om det så är mitt i vintern! Takets lutning kan varieras mellan 5 grader till 45 grader och ventilationen kan skötas med takfönster eller takfläktar av hög kvalitet. Om så önskas kan ventilationen även skötas automatiskt.

SDL Akzent Plus är ett stabilt uterum som höjer standarden på ditt hus. Det är en investering du verkligen kommer att ha glädje av. Vinterträdgården skapar en plats där du kan njuta av solens strålar, och det naturliga ljuset, även under vintern. Uterummet kan även hjälpa till att lyfta odlingsintresset, eftersom det går att förvara och odla växter året runt!

För mer information och offertförfrågan för denna vinterträdgård kontaktar du oss på Byggkompaniet. Vi hjälper dig genom hela projektet! Ring oss på 031 – 776 99 35 eller maila info@byggkompanietgbg.se.


Uterummet SDL Akzent Plus från Solarlux. 

Uterummet Solarlux SDL Akzent Plus.

Uterummet Solarlux SDL Akzent Plus.

Uterummet Solarlux SDL Akzent Plus.

Uterummet Solarlux SDL Akzent Plus.

Uterummet Solarlux SDL Akzent Plus.

Uterummet Solarlux SDL Akzent Plus.

Tekniska detaljer för SDL Akzent plus

Klicka för att förstora detaljer.

Stöd för uterum SDL Akzent plus från Solarlux.Stöd

Takränna för uterum SDL Akzent plus från Solarlux.Takränna

Takstolar för uterum SDL Akzent plus från Solarlux.Takstolar

Takprofil för uterum SDL Akzent plus från Solarlux.Takprofil

Takränna för uterum SDL Akzent plus från Solarlux.Takränna

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.