MENY
0 Varor
0 kr
Prata uterum med Oss!

031-776 99 35

0 Varor
0 kr
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Solarlux logotyp.

Vinterträdgård från Solarlux – SDL Akzent Avantgarde


SDL Akzent avantgarde är en modern vinterträdgård som har en rejäl konstruktion. Det bärande taket ger tillsammans med täckprofiler i aluminium ett maximalt skydd mot regn, rusk och hårda vindar. Det ger dig möjlighet att övervintra frostkänsliga växter samtidigt som du suddar ut gränsen mellan inne och ute.

  • Täckprofiler i aluminium
  • Bärande takkonstruktion
  • Värmeisolerat taksystem
  • Väderbeständigt trä på insidan
  • Möjlig taklutning mellan 5 och 45 grader

SDL Akzent avantgarde är vinterträdgården för dig som vill ha ett riktigt gott skydd mot exempelvis både hård blåst och snö. Med Solarlux vinterträdgård får du möjlighet att börja så tidigare på våren och att övervintra växter. Gränsen mellan ute och inne suddas ut vilket gör att du kan njuta av årstidernas skiftningar i en vacker och bekväm miljö.

Vinterträdgård för hela året


En vinterträdgård är inte endast till för växterna under den kalla årstiden. Med Solarlux uterum kan du njuta av tidig vår och sen höst i ett skyddat läge. Den robusta konstruktionen har profiler i limmat trä som är tåliga mot repor och skador.

SDL Akzent avantgarde är tillverkad av väderbeständigt trä på insidan och ventilerade täckprofiler i aluminium på utsidan. Hörnstöden är kraftiga vilket gör att uterummet är väl förankrat och stadigt. Stödens trälister har vinterträdgårdens färger på stödben och takfot. Du väljer själv både färg och träslag. Behöver du hjälp med planering står vi gärna till tjänst.

För mer information och offertförfrågan kontaktar du oss på Byggkompaniet på 031 – 776 99 35 eller info@byggkompanietgbg.se.

Alla våra uterum och vinterträdgårdar från Solarlux hittar du här

Solarlux uterum SDL Akzent Avantgarde 

Solarlux uterum SDL Akzent Avantgarde.

Solarlux uterum SDL Akzent Avantgarde.

Solarlux uterum SDL Akzent Avantgarde.

Solarlux uterum SDL Akzent Avantgarde.

Solarlux uterum SDL Akzent Avantgarde.

Solarlux uterum SDL Akzent Avantgarde.

Tekniska detaljer för SDL Akzent Avantgarde

Klicka för att förstora detaljer.

Takränna för Solarlux uterum SDL Akzent Avantgarde.Takränna

Profil för Solarlux uterum SDL Akzent Avantgarde.Profiler

Hörnstöd för Solarlux uterum SDL Akzent Avantgarde.Hörnstöd

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.