MENY
0 Varor
0 kr
Prata uterum med Oss!

031-776 99 35

0 Varor
0 kr
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Tillbehör till ditt uterum från Santex


Har du tröttnat på att enbart kunna bruka din trädgård eller balkong vid soligt väder? Då är lösningen att bygga ett uterum som du kan använda året om - oavsett väder! Och för ett komplett uterum erbjuder vi även tillbehör från Santex, som till exempel skjutlås, luftventil och andra nödvändiga produkter.

Kom ihåg detaljerna i ditt uterum!


När man ska bygga ett uterum så är helheten ofta det första man tänker på. Det är oerhört lätt att glömma små detaljer så som att införskaffa golvlist eller lås. För att inte stå helt tafatt när bygget väl sätter igång så rekommenderas det att ta del av Santex tillbehör som erbjuder dig de produkter som behövs. Bland våra tillbehör till uterum hittar du produkter så som golvvärme och vädringsluckor.

Golvvärme för vinter och vädringslucka för sommar


Vill du skapa en mer lyxig och bekväm plats att koppla av på under vintertid så är golvvärme ett måste. I kalla Sverige är golvvärme en av de få saker som verkligen förgyller tillvaron efter en lång dag med snö och slask. Du kan även välja mellan kabel och ingjuten kabel i matta där mattan täcker hela golvet vilket ger god värmespridning. Under sommartid är god ventilering ett måste och då är det bra om du installerat en vädringslucka. Ett tips är att införskaffa två stycken som ger en härlig genomströmning genom uterummet.

Hela vårt sortiment av tillbehör för Santex uterum hittar du nedan. Kontakta oss för mer information och offertförfrågan på 031 – 776 99 35 eller info@byggkompanietgbg.se.

 

Armeringsmatta för Santex uterum.
Armeringmatta

Tillval till Santex Grund 510.

Fläktelement till Santex uterum.
Fläktelement

Vitlackerat element, 1000W, 220V, 1-fas. Får luften att cirkulera. Rekommenderas till alla rum som ska vara uppvärmda vinterhalvåret. Termostatstyrt och ljudlöst. Levereras med sladd och jordad stickpropp. Kan användas endast som fläkt.

Golvlist för Santex uterum.
Golvlist

Snygg avslutning mellan golv och undre spårprofil. Reglerbar för olika golvhöjder 0-28 mm.

Skjutlås för Santex uterum.
Skjutlås

Inbyggt lås i sidoprofil.

Låshandtag för Santex uterum.
Låshandtag

Greppvänligt handtag med inbyggt lås. Finns i vit och svart lack samt natur-eloxerad.

Luftventil för Santex uterum.
Luftventil

Ventil i aluminium med insektsgaller. Regleras steglöst och enkelt med ett vred.

Motor till vädringslucka för Santex uterum.
Motor till vädringslucka

Till Santex vädringslucka. Styrs med fjärrkontroll. Enkel att montera och ansluts till vanligt vägguttag. Kan även beställas med termostat som öppnar luckan automatiskt vid angiven temperatur.

Sandwichbröstning för Santex uterum.
Sandwichbröstning

Med vår bröstning får du marknadens mest lättmonterade bröstning med en stabil och lätt sandwichkonstruktion. Allt i ett - Sandwichbröstning levereras helt komplett med isolering, plåtar, silikon, tätningsband mm. Bröstningen är isolierad och fuktspärrad. Den kan till och med anpassas till de brutna hörnen och det blir inget spill.

Lås trioving för Santex uterum.
Lås Trioving

Hakregellås. Inbrottsskydd, klass 3. Finns med låsning inifrån eller med låsning inifrån och utifrån. Din egen husnyckel kan användas till detta lås. Cylinder beställs separat.

Golvvärme för Santex uterum.
Golvvärme

Välj mellan kabel och kabel ingjuten i matta. Mattan täcker hela golvytan och ger god värmespridning. Termostaten reglerar temperaturen för minsta möjliga energiåtgång.

Lamellgardiner för Santex uterum.
Lamellgardiner

Riktigt heta sommardagar kan det vara skönt att skydda sig mot solen. Sol-skyddsgardiner är även bra som extra isolering hela året.

Spröjsade glas för Santex uterum.
Spröjsade glas

Spröjsade glas kan användas i både fasta och skjutbara partier. Finns i standardfärgen vit.

Vädringslucka för Santex uterum.
Vädringslucka

Bra ventilation är bra. En vädringslucka friskar upp luften snabbt. Med två vädringsluckor får du en skön genomströmning av frisk luft i rummet.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.