MENY
0 Varor
0 kr
Prata uterum med Oss!

031-776 99 35

0 Varor
0 kr
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Santex logotyp.

Santex attefallsrum


Santex attefallsrum är det bygglovsfria alternativet. Ett nytt gästrum, en bastu, kontor, förråd eller tonårsrum? Listan kan göras lång över hur ett attefallsrum kan användas. Med ett modernt utseende och en trevlig planlösning kan attefallsrummet uppfylla en mängd olika behov och funktioner.

  • Ett uterum anpassat enligt era önskemål
  • Konstruktionen passar väl ihop med flesta fastigheter
  • Ett stort urval av tillbehör ökar komforten
  • Vi erbjuder en totalentreprenad
  • Över 20 år i branschen


Att ha möjlighet att bygga uterum utan bygglov är naturligtvis en fantastisk möjlighet. Santex attefallsrum är ett suveränt uterum utan bygglov i modern design och med en mycket fin planlösning som tillåter det härliga ljuset att flöda in. Vi erbjuder en totalentreprenad med personlig service, vilket kan kännas tryggt när ni ska förverkliga drömmen om ett uterum.

Bygglovsfritt uterum från Santex


Santex bygglovsfria uterum består av en prefabricerad stomme i standardfärgerna vit eller natur. Taklutningen finns med upp till 12 graders lutning. Takstolarna klarar av snözon 1,5. Taket har UV-skydd på båda sidor, vilket förlänger takets livstid. Skjutdörrarnas spårfiler är specialtätade för maximalt skydd mot oönskat luftdrag och ljud.

Santex attefallsrum ger er en ökad livskvalité. Ni kan närsomhelst, sommar som vinter, välja att slå er ner med en kopp kaffe i ert fantastiska uterum. De specialtätade skjutdörrarna behåller den sköna värmen vintertid. Om sommarhettan är besvärande kan man skapa ett luftdrag genom att öppna upp skjutdörrarna mot naturen.


Kontakta oss på 031 – 776 99 35 eller info@byggkompanietgbg.se för mer information och beställning!

Attefallsrum från Santex.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.