MENY
0 Varor
0 kr
Prata uterum med Oss!

031-776 99 35

0 Varor
0 kr
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Four seasons System 9


Med sin kraftiga bärande konstruktion tål System 9 stora glasrutor som ger en ännu större känsla av rymd och ljus.


Den varma interiören i naturligt trä, antingen furu eller ek, kombineras med underhållsfria aluminiumprofiler med en bruten köldbrygga på utsidan som endast sticker ut 2 mm över glasytan i fallriktningen.

Systemet har standard sektionsbredd på 959 mm och en takvinkel på 14 grader. Den har integrerad ränna och kan levereras med topphängda öppningsfönster, takluckor och olika slags dörrar. Både takvinkel och alla yttre mått kan ändras. Profilerna har inte integrerade spår för gardiner men gardiner kan anpassas lätt ändå.

System 9 levereras i en modell som är avsedd att placeras i platsbyggd bröstning (BW) eller i en variant med glas till golv (GG). Som alla Four Seasons-system kan modellerna byggas rygg-mot-rygg och skapa fristående konstruktioner.

Interiören, som levereras obehandlad, bör behandlas med bets, lack eller färg beroende på vad som passar rummet i övrigt.
 

Säkerhetsglas

Bygglagstiftningen kräver säkerhetsglas i bland annat tak och dörrar. Alla Four Seasons glasprodukter byggs med 2-skikts härdat glas och vid behov kan glas med laminerat innerglas levereras till tak. Härdat glas är 4 gånger starkare än vanligt fönsterglas och håller att gå på vid rengöring eller underhåll.

Garanti

Four Seasons Solar Products LLC ger 20 års skriftlig garanti på sina glas. Garantin gäller dig som köpare men också för den du eventuellt säljer huset till i framtiden.

Easy Kleen

Easy Kleen är en permanent finish på ytterglaset vilket gör att tvätten av glasbyggnaden går lättare och glaset håller sig renare mycket längre. Läs mer om Easy Kleen i vår glasguide.


Teknisk information

Kontakta oss gärna på:

telefon 031 - 776 99 35

epost info@byggkompanietgbg.se

Du kan också använda vår offertförfrågan.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.