MENY
0 Varor
0 kr
Prata uterum med Oss!

031-776 99 35

0 Varor
0 kr
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Four seasons System 6


Interiör i god nordisk tradition kombinerad med modern teknik. Ett bärande system i laminerad obehandlad furu som ger ett varm och inbjudande intryck.


På den bärande konstruktionen av laminerad furu monteras slanka brännlackerade aluminiumprofiler med bruten köldbrygga och integrerad dränering. Detta för att det inte ska förekomma direktkontakt mellan träverk och glas. Det yttre underhåller begränsar sig till tvätt.

Profilerna är alltid 73 mm breda och beroende på spänn är djupen antingen 86 eller 127 mm. Standard sektionsbredd är 806 mm och 959 mm. Takvinkeln är 14 grader. Modellernas yttre mått kan ändras.

Som de flesta Four Seasons-system har även System 6 integrerade spår för olika slags gardiner.

Interiören levereras obehandlad och bör behandlas med bets, lack eller färg beroende på vad som passar rummet i övrigt.

Vi tillhandahåller olika slags dörrar, takluckor, ventilationsenheter och fönster.

Säkerhetsglas

Bygglagstiftningen kräver säkerhetsglas i bland annat tak och dörrar. Alla Four Seasons glasprodukter byggs med 2-skikts härdat glas och vid behov kan glas med laminerat innerglas levereras till tak. Härdat glas är 4 gånger starkare än vanligt fönsterglas och håller att gå på vid rengöring eller underhåll.

Garanti

Four Seasons Solar Products LLC ger 20 års skriftlig garanti på sina glas. Garantin gäller dig som köpare men också för den du eventuellt säljer huset till i framtiden.

Easy Kleen

Easy Kleen är en permanent finish på ytterglaset vilket gör att tvätten av glasbyggnaden går lättare och glaset håller sig renare mycket längre. Läs mer om Easy Kleen i vår glasguide.


Teknisk information

Kontakta oss gärna på:

telefon 031 - 776 99 35

epost info@byggkompanietgbg.se

Du kan också använda vår offertförfrågan.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.