MENY
0 Varor
0 kr
Prata uterum med Oss!

031-776 99 35

0 Varor
0 kr
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Four seasons logotyp.Four Seasons uterum och vinterträdgårdar

 

Four Seasons är Europas och Nordamerikas ledande leverantör av uterum och har varit etablerade i Sverige sedan 1985. De erbjuder ett modulsystem med olika standardmått. Placering och storlek på dörrar och fönster bestäms efter dina egna önskemål.

Genom att klicka på länkarna nedan kan du läsa mer om varje uterum och vinterträdgård som Four Sesons erbjuder. Kontakta sedan oss på Byggkompaniet så hjälper vi dig genom hela byggprocessen! Du når oss på 031-776 99 35 eller info@byggkompanietgbg.se.

 

Uterum från Four seasons

Uterum från Four Seasons.

Gregorian


Vinterträdgården Gregorian har räta vinklar och valmat tak. Modellen har integrerad ränna och utsmyckningsdetaljer som spiror, nockborder, etsat glas spröjsar som kan beställas.

Uterum från Four Seasons.

Victorian


Vinterträdgården Victorian har brutna hörn i fasad och tak. Precis som uterummet Gregorian har även denna modell integrerad ränna och utsmyckningsdetaljer i form av spiror, nockborder, etsat glas och spröjsar som kan beställas.

Uterum från Four Seasons.

System 4

Four Seasons system 4 har en välvd fasad och slanka aluminiumprofiler som passar till alla former av tillbyggnationer. Alla standardmodeller går att ändra och man kan också använda profilsystemet kreativt och skapa sin egen design på uterummet.

Uterum från Four Seasons.

System 4 ESLT

Detta system är samma som System 4, men med klassiska vinklar.

Uterum från Four Seasons.

System 5

System 5 är en förstärkt modell som passar för större uterum eller kommersiella byggnader. Systemet tål större belastning och längre spänn utan extra invändig bärande konstruktion. Systemet har starka, men ändå, attraktiva profiler.

Uterum från Four Seasons.

System 6

Välvd modell med profiler i furu som ger ett varmt och inbjudande intryck i ditt uterum. På den bärande konstruktionen av laminerad furu monteras slanka brännlackerade aluminiumprofiler med bruten köldbrygga och integrerad dränering.

Uterum från Four Seasons.

System 9

System 9 är ett uterum i klassisk vinklad design och en bärande konstruktion av trä. Den varma interiören i naturligt trä, antingen furu eller ek, kombineras med underhållsfria a aluminiumprofiler med en bruten köldbrygga på utsidan.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.