MENY
0 Varor
0 kr
Prata uterum med Oss!

031-776 99 35

0 Varor
0 kr
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Santex glaspartier

 

Alla känner nog att det är mycket lättare att gå upp och att man piggnar till när ljuset strömmar in genom fönsterrutan. Ljus gör inte bara rummet ljusare utan det skapar även mer liv i rummet. Gör om ett tråkigt utrymme till ett mysigt uterum med hjälp av Santex glaspartier som släpper in ljuset.

Skjutbara och fasta partier för alla säsonger 


I Sverige har vi som bekant en väldigt kort sommar till skillnad mot resten av världen där det ofta är ljusare och varmare längre. Ta tillvara på ljuset med hjälp av att bygga ett härligt uterum som du kan använda året om. Detta gör du enkelt genom att montera ihop Santex skjutpartier med Santex glaspartier som tillsammans bildar ett uterum som du kan njuta av oavsett väderlek.

Enkelt att montera upp


Det kan låta som ett stort projekt att montera upp ett helt uterum på egen hand speciellt med så pass sköra produkter som glaspartier. Trots det så behöver du inte vara en mästare på att snickra och mäta. Till exempel får du stor valmöjlighet när det kommer till utformningen av uterummet. Välja bland både Santex skjutdörrar och fasta partier som hjälper till att skapa en personlig design. Det färdiga resultatet är ett robust och elegant uterum som troligtvis kommer bli din nya favoritplats att spendera de lediga stunderna på.

Alla våra uterum från Santex hittar du här
För mer information och offertförfrågan kontaktar du oss på 031 – 776 99 35 eller maila info@byggkompanietgbg.se 

Uterum med glaspartier från Santex.

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.