MENY
0 Varor
0 kr
Prata uterum med Oss!

031-776 99 35

0 Varor
0 kr
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Skjutbara och fasta partier till uterum


Drömmer du om ett nytt uterum? Med våra skjutbara och fasta partier kan du skapa en altan med stort inflöde av ljus. På så sätt skapar du en unik närhet mellan huset och trädgården. I vårt stora utbud finns många olika modeller och du kan garanterat hitta något som passar just dig och ditt uterum.

Glaspartier som passar ditt hus


Hos oss hittar du skjutbara och fasta glaspartier i många olika material och stilar. Föredrar du ett uterum med modern känsla kan du välja en modell med strama linjer. Du kan givetvis välja mellan en rad storlekar. Våra dörrar och fönster gör det möjligt att skräddarsy en lösning som passar just dina krav och önskemål. Våra skjutdörrar till uterum kan dessutom kombineras på ett flertal sätt.

Enkel montering av skjutdörrar och skjutfönster


En fördel med våra skjutfönster till uterum är att de löper tyst på spårprofilerna. De ger ett effektivt skydd mot vinden och det finns även modeller med låsbara handtag. Monteringsanvisningar medföljer till din skjutdörr och med dess hjälp kan glaspartiet enkelt kilas fast mellan karm och stomme. Vanligtvis används plast- eller träkilar för montering av skjutfönster. Tänk på att alltid kontrollmäta öppningen noggrant innan beställning och montering av skjutfönster och skjutdörrar. Avlyftsstopp kräver en särskild form av montering. Med våra kvalitetsprodukter kan du vara säker på att få det resultat som du vill ha.

Intresserad av mer information? Ring oss på 031 – 776 99 35 eller maila info@byggkompanietgbg.se.

Glaspartier till uterum och altan.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.