MENY
0 Varor
0 kr
Prata uterum med Oss!

031-776 99 35

0 Varor
0 kr
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Orangeri

 

Orangeri byggt av Byggkompaniet

Orangeri förr

Från början var ett orangeri i en typ av uppvärmt växthus där man lät exotiska växter och plantor som inte tålde de stränga vintrarna i Europa övervintra. När säsongen och vädet tillät flyttade man ut växterna från orangeriet till trädgård och park.

Orangeri idag

Nu för tiden använder man benämningen orangeri på vinterträdgårdar och lite exklusivare uterum där man kombinerar möjligheten att odla känsliga plantor och växter med ett rum där man kan njuta och koppla av i en behaglig temperatur året om.

Orangeri från Byggkompaniet

Med ett orangeri från Byggkompaniet kan du tillgodose ditt eget och dina växter och plantors behov. Komplettera med värme och kyla för att få ett jämt klimat året runt.

Vill du ha ett orangeri som ingen annan har hjälper vi dig att platsbygga detta utefter dina önskemål. Ett orangeri kan man bygga på en murad och putsad bröstning alternativt direkt på en betongplatta eller ett bjälklag med en stomme i aluminium eller trä.

Vi anpassar och bygger våra orangerier med egna certifierade montörer för att ge Er en optimal prestanda till bästa möjliga pris. Vi är med och bistår Er från bygglovsritning och samordnar våra leveranser tills ni kan sitta och njuta i Ert nya orangeri. 

Med ett orangeri från Byggkompaniet suddar ni ut gränsen mellan ute och inne och får en upplevelse utöver det vanliga.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.