MENY
0 Varor
0 kr
Prata uterum med Oss!

031-776 99 35

0 Varor
0 kr
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Easy Roof alu-stomme

 

Uterumstommen är uppbyggd av underhållsfria aluminiumprofiler, som kan kombineras med 16 alternativt 32mm kanalplasttak, eller vanligtvis 8mm härdat glastak. Takvinkeln kan väljas mellan 5-15 grader. Avvattning sker dolt i stolparna från hängrännan. Takstolar och hängrännan förstärks med stålprofiler efter behov, vilket gör att skärmtaksystemet klarar stora spännvidder utan nedböjningar. Stommen väljs valfritt i önskad kulör.

I stommens öppningar väljs enkelglassystem med skjutbara eller fasta partier. En vanlig lösning för att slippa mittstolpen är en konstruktion med fasta partier i frontpartiets sidor, samt ett skjutparti i mitten. I de fasta partierna monteras vädringsfönster för bästa komfort. De fasta vädringsfönstren kan anpassas i storlek för att kunna välja billigare standardstorlekar till skjutpartierna.

Designen på Easy Roof uterum passar utmärkt till många villor. Aluminiumstommens underhållsfrihet passar även bättre i offentliga miljöer som restauranger, caféer, bostadsrätter mm. Det mest intressanta är, att med dess enkla tillverkning och montering, blir prisnivån endast något dyrare än för en limträstomme.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.