MENY
0 Varor
0 kr
Prata uterum med Oss!

031-776 99 35

0 Varor
0 kr
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Corialis uterum

 

Vi skapar inglasade rum för din trädgård, vi glasar in verandor och uteplatser. De kompletta uterummen består av aluminiumstomme med kanalplasttak eller glastak. I karmöppningarna väljs sedan önskade partier, skjutbara, fasta eller vikbara.
Aluminiumstommar och aluminium-glaspartier finns i både oisolerat och isolerat utförande.


Vi arbetar med olika stommelösningar beroende av önskat material och isoleringsnivå. Valfrihet är en självklarhet. När ett uterum byggs behövs anpassningar både till hus och trädgård.  Bredd, höjd, djup och taklutning väljs därför fritt. Estetiska anpassningar i form av brutna hörn och eventuell dimensionering av stommen beslutas efter önskemål. Dörrar och fönster kan väljas i olika fasta och skjutbara kombinationer, isolerade eller med enkelglas.

 


Easy Roof

Är en intressant oisolerad aluminiumstommelösning. Tillverkas måttanpassad med enkelglaspartier. Du får en underhållsfri stomme i önskad kulör som prismässigt hamnar endast något över limträstommen. Takvinkeln är begränsad mellan 5-15 grader.


Aliver

Är en helisolerad aluminiumstommelösning. Tillverkas måttanpassad i många utföranden, obruten takstomme, sadeltakstomme, valmad takstomme eller som en viktoriansk takstomme. Med en kombination av isolerglaspartier blir Aliver en tillbyggnad till huset. Kan kombineras med isolerade glastak eller isolerade täckande sandwichelement i taket.


Uterum som passar dig


En av fördelarna med Corialis utbud av uterum är att de kan anpassas efter kundens önskemål i mycket stor utsträckning. Du väljer helt enkelt själv hur stort ditt uterum ska vara och om det ska anslutas till huset eller vara fristående. Materialet väljer du efter vad som passar bäst med din befintliga fastighet och vilken typ av isolering du behöver.
Möjligheterna är obegränsade, men det är också en utmaning att planera det perfekta uterummet. ByggKompaniet kan hjälpa dig även där.


Kontakta oss gärna på telefon 031 - 776 99 35 eller epost info@byggkompanietgbg.se

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.