MENY
0 Varor
0 kr
Prata uterum med Oss!

031-776 99 35

0 Varor
0 kr
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Solarlux logotyp.

Solarlux vikvägg


Solarlux vikvägg är en flexibel lösning för dig som vill ha en elegant övergång mellan ute och inne. Det är ett enkelt sätt att förändra och förstora boendeytan i ditt hem utan att bygga om. Med Solarlux slanka och estetiskt tilltalande vikväggar kan du njuta av naturens skiftningar året om.

Bind samman hem och trädgård med en glasvikvägg


Med Solarlux glasvikvägg skapar du enkelt en känsla av rymd i ditt hem. Produkten ger dig möjlighet att kunna blicka ut över din trädgård, hav eller skog bakom en välisolerad glasvägg. Det stilrena vikväggarna i utföranden i aluminium eller trä är enkla att öppna och stänga. Tack vare ett lättmanövrerat handgrepp glider Solarlux vikvägg åt sidan åt det håll som du önskar.

Lättintegrerade och flexibla vikväggar


Solarlux utbud ger dig möjligheter att integrera vikväggen i en färgsättning och storlek som passar perfekt in i ditt hem. Produkterna är mycket flexibla, en vikvägg som mäter 5 meter kan snabbt vikas ihop till ett paket som inte är mer än 50 cm brett. Skenor och drivmekanism är tillverkade i rostfritt stål och ger en mycket låg friktion. Märket tillverkar sina produkter i Tyskland med mycket höga krav på säkerhet, vikväggarna är noggrant testade och certifierade. Egenskaper som stormsäkerhet och ett högt inbrottsskydd bidrar till väggarnas popularitet. Solarlux vikvägg glas låter dig njuta av naturens skiftningar året om.

Fråga oss om råd!
Kontakta oss gärna på telefon 031 - 776 99 35 eller epost info@byggkompanietgbg.se

Glasvikvägg från Solarlux.

Vikvägg från Solarlux.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.