MENY
0 Varor
0 kr
Prata uterum med Oss!

031-776 99 35

0 Varor
0 kr
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Santex logotyp.

Vikväggar från Santex


Santex vikvägg låter dig skapa en härlig och snygg övergång mellan inomhus och utomhus. Med hjälp av denna vägg får du ett större ljusinsläpp och en känsla av att komma närmare naturen utanför. Vikväggen har god värmeisolering och passar därför även vårt nordiska klimat. Välj den kombination för öppning som passar dig och din bostad bäst.

Skapa ett härligt ljusinsläpp med vikvägg i glas


Med Santex vikvägg kan du skapa ett vackert ljusinsläpp från uterummets golv till tak. Det är möjligt att välja mellan två eller tre glas i partierna. Du kan även välja hur öppningen ska se ut. Kanske vill du kunna öppna upp hela eller bara delar av väggen? Santex glasvikvägg är svensktillverkad av glas med mycket hög kvalitet och högsta U-värdeklass.

Förnya din bostad med glasvikvägg


Santex vikvägg i glas kommer att ge din bostad en dramatisk förändring till det bättre. Inte bara inomhusmiljön blir trevligare på grund av stort ljusinsläpp, du kommer dessutom sannolikt att höja värdet på din fastighet genom att uppgradera den med en vikvägg. För dig som söker en svensktillverkad vikvägg av riktigt god kvalitet med den högsta U-värdeklassen är denna ett självklart val. Vikväggen passar också bra som en övergång till ditt uterum eller växthus och klarar det ibland kalla nordiska klimatet bra. Möjligheten att välja mellan två och tre glas gör att du kan anpassa dörren efter din smak.

För mer information och offertförfrågan för våra vikväggar från Santex kontaktar du oss på Byggkompaniet. Vi hjälper dig genom hela projektet! Ring oss på 031 – 776 99 35 eller maila info@byggkompanietgbg.se.

Glasvikvägg från Santex. 

Mångfald av öppningsvarianter

 

Vikdörrar 2-glas

Maxhöjd 2500 mm
Maxbredd 7100 mm (7-delat)
Minbredd 1100 mm (2-delat)
U-värde 1,7*

Vikdörrar 3-glas

Maxhöjd 2800 mm
Maxbredd 8500 mm (7-delat)
Minbredd 1100 mm (2-delat)
U-värde 1,2*

*U-värdet avser hela konstruktionen med ett mått på 3000 x 2100 mm, beräknat av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut).

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.