MENY
0 Varor
0 kr
Prata uterum med Oss!

031-776 99 35

0 Varor
0 kr
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Glasväggar och vikväggar


Glasväggar och vikväggar ger dig spännande möjligheter att förändra din bostad. Längtar du efter stort ljusinsläpp och en raderad gräns mellan ute och inne så är detta definitivt en investering du bör överväga att satsa på. Glöm inte att denna typ av renovering ofta skänker extra värde till din fastighet.

Skapa en öppen lösning med en glasvikvägg


Med hjälp av det stora urvalet av glasväggar och vikväggar kan du enkelt skräddarsy din egen lösning. Kanske vill du ha glasvikväggar till uterum som täcker från golv till tak? Det är fullt möjligt. Du behöver heller inte oroa dig för att en stor glasyta ska släppa ut värme från rummet eftersom produkterna är av välisolerat glas.

Väggar som ger din fastighet ett lyft


Ett säkert sätt att ge fastigheten ett riktigt lyft är att installera en glas- eller vikvägg. Du hittar till exempel vikväggar till uterum som kan öppnas upp maximalt och på så sätt ta bort gränsen mellan ute och inne. Att installera denna typ av lösning fungerar på både nya och äldre hus och kommer att ge fastigheten ett helt nytt utseende. Har du till exempel en mörk del i ditt hus? Då bör du se över möjligheterna att investera i en glas eller vikvägg som ger dig maximalt flöde av ljus.

För mer information om våra glas- och vikväggar kontaktar du oss på Byggkompaniet. Vi hjälper dig genom hela projektet! Ring oss på 031 – 776 99 35 eller maila info@byggkompanietgbg.se.

Rum med glasvägg.

Rum med glasvägg.

 

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.