MENY
0 Varor
0 kr
Prata uterum med Oss!

031-776 99 35

0 Varor
0 kr
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Wicona logotyp.

Wicona fasadpartier


Alla behöver C-vitamin för att må bra, och det får vi bland annat genom att ta in ljus. Vintern är en mörk tid för många och då är det extra viktigt att ta vara på det lilla ljus man får. Ett tips är att installera Wicona fasadpartier som öppnar upp rummet, samtidigt som det skapar en närhet till naturen.

Släpp in ljuset med fasadpartier i glas


Alla som har tillbringat en längre tid i ett mörkt rum vet hur trött och omotiverad man blir tillslut. Installerar du Wicona fasadpartier så kommer du definitivt inte kunna missa ljusinsläppet, och du får glasfasader som är eleganta och har en tidlös design. Du kan även välja att ha skjutbara dörrar med Wicona glasfasader, så att du kan öppna upp mot trädgården under sommartid.

Glaspartier med stor valmöjlighet


När du installerar Wicona glaspartier får du en produkt som är hållbar och långsiktig, samtidigt som det finns en mängd alternativ att välja mellan designmässigt. Det är även en produkt som är kostnads- och tidsbesparande, vilket uppskattats av många. Du kan till exempel ha glasfasaderna som en vägg ut emot trädgården eller bygga ett eget uterum som kan användas året runt. Här är valmöjligheterna många och så gäller även designen. Till exempel kan du välja vikbara eller skjutbara dörrar som går att öppna åt båda hållen, dörrar som går att lyfta, dubbla eller tredubbla spår och mycket mer.

 
Wicona WICSLIDE fasadparti
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.