MENY
0 Varor
0 kr
Prata uterum med Oss!

031-776 99 35

0 Varor
0 kr
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Santex fasadpartier


Se till att få in ljus och liv i vardagen med hjälp av Santex fasadpartier, som ser till att du blir ett med naturen. Människor behöver ljus i vardagen för att må bra, och speciellt under vintertid är det viktigt att ta vara på det ljus som bjuds. Njut av att äntligen kunna se hur naturen på utsidan förändras!

Fasadpartier för alla årstider


Varje årstid har sin charm och det kommer du lättare kunna se med Santex fasadpartier som öppnar upp dina ögon. Mörker gör oss trötta och omotiverade vilket speciellt märkts vintertid. Använd Santex glasfasader för att öppna av ditt hem både bland hemmets inomhusväggar och ytterväggar. Njut av att vara mer närvarande i naturen utan att ens behöva lämna hemmet!

Hög kvalité och flexibilitet


Hela konstruktionen av Santex glaspartier håller hög kvalité och har en smart design De har också ett lågt U-värde: 0,9. Detta gör att glasfasaderna är otroligt lätta att montera, eftersom att öppningsmåtten är väldigt generösa. Alla partier är även skjutbara vilket gör att de kan placeras där man vill ha dem. Du får ett ljusare hem som kommer bada i dagsljus, samtidigt som hemmet kommer kännas mycket större. Pricken över i:et är att du nu kan njuta av Sveriges fyra årstider, då du kommer se så mycket mer av omgivningen runt omkring dig.

För mer information och offertförfrågan för Santex fasadpartier kontaktar du oss på Byggkompaniet. Vi hjälper dig genom hela projektet! Ring oss på 031 – 3834860 eller maila info@byggkompanietgbg.se.

Santexs fasadpartier - glasfasad

 3-delat

Min. höjd 1800 mm
Max höjd 2500 mm
Min. bredd 2250 mm
Max bredd 6000 mm

2-delat

Min.höjd 1800 mm
Max höjd 2500 mm
Min. bredd 1500 mm
Max bredd 4000 mm

U-värde 0,9*

Designat med extremt smal skarvprofil, 26 mm bred.

Karmdimension, djup
2-delat 154 mm
3-delat 225 mm

Tröskelhöjd 24 mm

*U-värdet gäller hela konstruktionen, 4000 x 2500 mm, beräknat av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut).


 

 

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.