MENY
0 Varor
0 kr
Prata uterum med Oss!

031-776 99 35

0 Varor
0 kr
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Fasadpartier


Fyll hemmet med ett härligt ljusflöde. Med ett fasadparti kan solens strålar nå in i husets alla rum. Glaset blir även en vacker övergång mellan trädgården och huset. Vi har fasadpartier i många olika utföranden och det finns garanterat något som passar just din stil. Du kan till exempel välja mellan olika yttermaterial och färgsättningar.

Glaspartier som skräddarsys för huset


Fasadpartier kan användas på många olika sätt. Du kan till exempel välja att montera glasfasader som sträcker sig från golv till tak. Ett större fasadparti ger ofta huset en helt ny karaktär och det kan så klart även monteras i sommarstugan. Generellt kan man säga att glasfasader har en slank konstruktion för att kunna ge maximalt ljusinsläpp.

Enkel och snabb installation av din nya fasad


När du ska installera glasfasader kan du skräddarsy en lösning utifrån husets mått. Det finns många olika kombinationer men även flera olika öppningsvariationer för vikdörrar. Fasadpartierna är förberedda för att du ska kan kunna göra en enkel och snabb installation. Konstruktionen är givetvis stabil vilket säkerställer att de klarar av vårt tuffa nordiska klimat med snö, vind, regn och blåst. Underhållet är minimalt och genom at installera fasadpartier kan du njuta av sommaren under en längre period. Dessutom ska man inte heller glömma bort att glaspartier är en investering som höjer husets värde.

För mer information kontaktar du oss på Byggkompaniet. Ring oss på 031 – 776 99 35 eller maila info@byggkompanietgbg.se.

Fasadpartier med vikdörrar.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.