x

Öppettider

mån-tors:  09.00 - 17.00

fre:  09.00 - 15.00

lör:  11.00 -14.00

sön:  stängt

Santex glaspartier

Skjutbara och fasta partier för alla säsonger

Alla känner nog att det är mycket lättare att gå upp och att man piggnar till när ljuset strömmar in genom fönsterrutan. Ljus gör inte bara rummet ljusare utan det skapar även mer liv i rummet. Gör om ett tråkigt utrymme till ett mysigt uterum med hjälp av Santex glaspartier som släpper in ljuset.

Härligt ljus med uterum

I Sverige har vi som bekant en väldigt kort sommar till skillnad mot resten av världen där det ofta är ljusare och varmare längre. Ta tillvara på ljuset med hjälp av att bygga ett härligt uterum som du kan använda året om. Detta gör du enkelt genom att montera ihop Santex skjutpartier med Santex glaspartier som tillsammans bildar ett uterum som du kan njuta av oavsett väderlek.

Kontakta oss

Enkelt att montera upp

Det kan låta som ett stort projekt att montera upp ett helt uterum på egen hand speciellt med så pass sköra produkter som glaspartier. Trots det så behöver du inte vara en mästare på att snickra och mäta. Till exempel får du stor valmöjlighet när det kommer till utformningen av uterummet. Välja bland både Santex skjutdörrar och fasta partier som hjälper till att skapa en personlig design. Det färdiga resultatet är ett robust och elegant uterum som troligtvis kommer bli din nya favoritplats att spendera de lediga stunderna på.

Vårt koncept är enkelt

Besök oss i vårt showroom

Vi träffas i vårt showroom på Norra Ågatan 30 i Mölndal där vi visar våra produkter.

Vi tar fram ett förslag

Ni kan nu välja pris på hela installationen från bygglovsritning till färdigställt uterum.

Leverans & byggstart

Byggstart sker i samråd med er efter fastställt leveransdatum.