x

Öppettider

mån-tors:  09.00 - 17.00

fre:  09.00 - 15.00

lör:  11.00 -14.00

sön:  stängt

BKAB skjutbara och fasta partier

Njut av de svenska årstiderna

BKAB skjutbara och fasta partier ger ditt uterum en lyxig och öppen känsla. Förutom det exklusiva utseendet ger dem dig även möjlighet att njuta av alla de svenska säsongerna utomhus, eftersom vi i vanliga fall har en väldigt kort utomhussäsong att njuta av. Inglasade uterum ger dig helt enkelt det bästa av två världar.

Uterum med säkerhetsglas från BKAB

BKAB skjutbara och fasta partier låter dig njuta av alla årstider på din uteplats tack vare det moderna och teknologiska glaset. Det är säkerhetsglas med olika tekniska funktioner. Glaset kan motverka kondens och frost samt bevara värmen. Det gäller både BKAB skjutpartier och de rörliga delarna i sortimentet beroende på vilket glas du väljer. Utförandet är i standardmått men självklart går det att specialbeställa varor så de passar just dina behov.

Kontakta oss

Det sitter i detaljerna

Bkab fasta partier går att installera både på verandor och balkonger, och kan kombineras med rörliga delar. Förutom att glaset har många fördelar så är även detaljerna väl genomtänkta. Handtagen är diskreta och ger ett bra grepp så att dörrarna är lätta att öppna. Det går självklart att låsa partierna då de inte används. Skjutpartierna har hjul med rostfria kullager som ger dem en lång livslängd och gör de enkla att flytta. Det finns ett stort utbud av olika inglasningssystem som passar för olika ändamål i sortimentet.

Vårt koncept är enkelt

Besök oss i vårt showroom

Vi träffas i vårt showroom på Norra Ågatan 30 i Mölndal där vi visar våra produkter.

Vi tar fram ett förslag

Ni kan nu välja pris på hela installationen från bygglovsritning till färdigställt uterum.

Leverans & byggstart

Byggstart sker i samråd med er efter fastställt leveransdatum.