Öppettider

måndag Stängt
tisdag-fredag: 09.00–17.00
lördag: 11.00-14.00
söndag: Stängt
Lunchstängt vardagar 12.00–13.00 SAMT LÖR 08/07

Vad letar du efter?

Skapa ett härligt ljusinsläpp med vikvägg i glas

Solarlux vikvägg låter dig skapa en härlig och snygg övergång mellan inomhus och utomhus. Med hjälp av denna vägg får du ett större ljusinsläpp och en känsla av att komma närmare naturen utanför. Vikväggen har god värmeisolering och passar därför även vårt nordiska klimat. Välj den kombination för öppning som passar dig och din bostad bäst.

Med Solarlux vikvägg kan du skapa ett vackert ljusinsläpp från uterummets golv till tak. Det är möjligt att välja mellan två eller tre glas i partierna. Du kan även välja hur öppningen ska se ut. Kanske vill du kunna öppna upp hela eller bara delar av väggen? Solarlux glasvikvägg tillverkas i Tyskland av glas med mycket hög kvalitet och högsta U-värdeklass.

Förnya din bostad med glasvikvägg

Solarlux vikvägg i glas kommer att ge din bostad en dramatisk förändring till det bättre. Inte bara inomhusmiljön blir trevligare på grund av stort ljusinsläpp, du kommer dessutom sannolikt att höja värdet på din fastighet genom att uppgradera den med en vikvägg.

För dig som söker en svensktillverkad vikvägg av riktigt god kvalitet med den högsta U-värdeklassen är denna ett självklart val. Vikväggen passar också bra som en övergång till ditt uterum eller växthus och klarar det ibland kalla nordiska klimatet bra. Möjligheten att välja mellan två och tre glas gör att du kan anpassa dörren efter din smak.