MENY
0 Varor
0 kr
Prata uterum med Oss!

031-776 99 35

0 Varor
0 kr
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Hur arbetar vi?

 

Vårt koncept är enkelt - vi hjälper dig från idé till verklighet!


ByggKompaniets styrka är vår helhetslösning! Med totalentreprenad och egna certifierade montörer förverkligar vi din Uterumsdröm. Bygglovsritning,el,rör,måleri,betong,kakel,klinker m,m serverar vi vårat mycket kvalitativa kontaktnät efter dina önskemål

 

Med ByggKompaniets breda kunskap och mer än 25 års erfarenhet av projektering och montering av uterum hjälper vi er att ta fram rätt produkt som passar era behov och önskemål.

Steg-för-steg


Träffa oss i vårt showroom

Vi träffas i vårt showroom på Norra Ågatan 30 i Mölndal där vi visar våra produkter: skjutdörrar, tak, golv och tillbehör mm. Vi sammanställer ett förslag utefter era önskemål. För att underlätta är det bra om du tar med husritning, skiss och fotografier.

 

Vad får jag bygga?

Bor du inom planlagt område kan en bra idé vara att besöka Byggnadsnämndens drop-in där du enkelt få ett förhandsbesked på vad du får bygga. Med hjälp av förhands-beskedet kan vi sedan fokusera på rätt modell/lösning från början. Vi hjälper självklart till med bygglovsritningen.


Offertförslag

Efter mötet i vårt showroom tar vi fram ett offertförslag. Ni kan nu välja pris på hela installationen från bygglovsritning till färdigställt uterum, d v s totalentreprenad, eller om ni vill montera uterummet själva. Väljer ni att montera själva hjälper vi till med telefonsupport och många tips och råd.


Godkännande - kontroll

Efter godkänd offert åker vi ut och besiktigar på plats. ByggKompaniet ansvarar givetvis för att kontrollmätning genomförs och att uterummet är anpassat till förhållandena.


Byggstart - kontakt


Byggstart sker i samråd med er efter fastställt leveransdatum. Om ni valt totalentrepreprenad har ni en kontaktperson under hela monteringstiden till slutförd installation.


Slutbesiktning

När uterummet är monterat gör vi tillsammans en slutbesiktning och säkerställer rummets funktion.

 

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.