Öppettider

Mån Semester 28-31 Besök kan bokas på Hemsidan
Tis-tors
Lör

Boka på info,adress ring 031-3834860, 070-5776616

Vad letar du efter?

Hem | Våra produkter | Glas & vikväggar

Skapa en öppen lösning med en glasvikvägg

Glasväggar och vikväggar ger dig spännande möjligheter att förändra din bostad. Längtar du efter stort ljusinsläpp och en raderad gräns mellan ute och inne så är detta definitivt en investering du bör överväga att satsa på. Glöm inte att denna typ av renovering ofta skänker extra värde till din fastighet.

Med hjälp av det stora urvalet av glasväggar och vikväggar kan du enkelt skräddarsy din egen lösning. Kanske vill du ha glasvikväggar till uterum som täcker från golv till tak? Det är fullt möjligt. Du behöver heller inte oroa dig för att en stor glasyta ska släppa ut värme från rummet eftersom produkterna är av högsta isolervärde från 2-3 glaskasetter .

Kontakta oss
inglasad altan
Vikdörr mot pool

Väggar som ger din fastighet ett lyft

Ett säkert sätt att ge fastigheten ett riktigt lyft är att installera en glas- eller vikvägg. Du hittar till exempel vikväggar till uterum som kan öppnas upp maximalt och på så sätt ta bort gränsen mellan ute och inne.

Att installera denna typ av lösning fungerar på både nya och äldre hus och kommer att ge fastigheten ett helt nytt utseende. Har du till exempel en mörk del i ditt hus? Då bör du se över möjligheterna att investera i en glas eller vikvägg som ger dig maximalt flöde av ljus.