Öppettider

Mån Semester 28-31 Besök kan bokas på Hemsidan
Tis-tors
Lör

Boka på info,adress ring 031-3834860, 070-5776616

Vad letar du efter?

Hem | Våra produkter | Fasadpartier

Enkel och snabb installation av din nya fasad

När du ska installera glasfasader kan du skräddarsy en lösning utifrån husets mått. Det finns många olika kombinationer men även flera olika öppningsvariationer för vikdörrar.

Fasadpartierna är förberedda för att du ska kan kunna göra en enkel och snabb installation. Konstruktionen är givetvis stabil vilket säkerställer att de klarar av vårt tuffa nordiska klimat med snö, vind, regn och blåst. Underhållet är minimalt och genom at installera fasadpartier kan du njuta av sommaren under en längre period. Dessutom ska man inte heller glömma bort att glaspartier är en investering som höjer husets värde.

Kontakta oss

Hög kvalité och flexibilitet

Hela konstruktionen av Bkab glaspartier håller hög kvalité och har en smart design De har också ett lågt U-värde: 0,9. Detta gör att glasfasaderna är otroligt lätta att montera, eftersom att öppningsmåtten är väldigt generösa.

Alla partier är även skjutbara vilket gör att de kan placeras där man vill ha dem. Du får ett ljusare hem som kommer bada i dagsljus, samtidigt som hemmet kommer kännas mycket större.

Pricken över i:et är att du nu kan njuta av Sveriges fyra årstider, då du kommer se så mycket mer av omgivningen runt omkring dig.